Com ja sabeu, el curs 2017-18 es substituirà el campus virtual pel Moodle en l’entorn de la docència virtual. Durant els darrers mesos s’han dut a terme reunions als diferents centres per explicar al personal docent els detalls i implicacions d’aquest procés.

Si ets professor ja pots realitzar el curs d’autoformació, al qual et pots inscriure lliurement i que un cop acabat et suposa un reconeixement de 8h. Aquest curs vol ser una ajuda per profunditzar en els coneixements de Moodle. Com a complement, també disposeu de documents de suport completament renovats i la possibilitat de crear un aula Moodle per practicar amb el nou entorn.

Tant el curs d’autoformació i la documentació renovada, com la creació de l’aula de proves són accessibles des de la portada del Campus Virtual (https://cv.uab.cat/). Quan s’obri el nou curs 2017-18 (segons està previst, el 10 de juliol), tot allò que hagueu fet a l’aula de proves podrà ser traslladat de forma automàtica a un espai docent associat a una assignatura del nou curs. A partir d’aquell moment podràs accedir al nou Campus, amb una portada renovada, i basat únicament en Moodle per a la gestió d’espais docents. Aquest serà l’únic entorn per a les noves aules del curs 2017-18. Els espais docents del curs 2016-17 seguiran sent consultables a l’entorn en què han estat creats (bé sigui campus clàssic o entorn Moodle). A banda d’estar disponibles, els seus materials docents i qüestionaris podran ser exportats per si vols recuperar-los a qualsevol nova aula.

Us animem a que realitzeu el curs per tal de poder treballar més còmodament i recordeu que a la portada del campus virtual (https://cv.uab.cat/sempre tindreu tota la informació actualitzada del conjunt d’eines necessàries per a la docència virtual.