El Centre d’Assistència i Suport (CAS) va començar a funcionar l’octubre de 1.997, enguany es compleix el 20è aniversari, amb l’objectiu de solucionar qualsevol dubte, incidència o petició de servei relacionada amb la informàtica de qualsevol membre de la comunitat universitària. Els mitjans per contactar-hi eren, com ara, el telèfon (2100) i el correu electrònic (cas@uab.cat) i també el fax.

Durant aquests temps el CAS no ha parat d’evolucionar per apropar als usuaris un millor servei. Ha desaparegut el fax com a mitjà de comunicació i s’han anat incorporant millores, entre les quals destaquen:

Suport remot. Per evitar haver de seguir les instruccions que es donen per telèfon es pot autoritzar a la persona que us atén per accedir a l’ordinador a distància i solucionar el problema directament.

Cites pel suport presencial. Si cal intervenció del SID, el CAS concreta una cita amb el tècnic/a a una hora convinguda.

Identificació des del teclat del telèfon. Al marcar el NIU quan ho indica el missatge de benvinguda no caldrà començar la trucada amb la identificació a la persona que us atén. A més, això prioritza la trucada davant les que estan en espera i permet ser atès per la mateixa persona (sempre que estigui disponible) si es truca el mateix dia.

Avisos en cas d’incidència general. Estan disponibles els avisos vigents a la web de SI i en una gravació al trucar al CAS.

Respostes/Preguntes més freqüents. En mode autoservei es poden buscar les respostes més habituals que dóna el CAS i que es publiquen a la pàgina de preguntes freqüents de l’SI, per exemple, en cas de necessitar-ho fora de l’horari del CAS o per comoditat.

Amb aquestes millores i la dedicació i professionalitat del personal del CAS, que realitza la seva activitat en col·laboració amb els SIDs i la resta de personal de la Direcció de TIC, esperem continuar satisfent les necessitats d’assistència i suport dels usuaris tal com indiquen les estadístiques i l’enquesta de satisfacció.