Si fem una visió general de les dades registrades pel CAS durant el 4rt trimestre de 2017, podem apreciar un augment de l’ús del servei i de la seva efectivitat, especialment, durant el mes d’octubre per l’inici del curs acadèmic. Tanmateix, durant el mes de novembre s’ha mantingut un nivell similar i al desembre es redueix quasi a la meitat per la finalització del trimestre.

En la següent infografia observem que el nombre total de casos registrats han estat 5.971 (6.247 el trimestre anterior), la majoria dels quals han estat consultes sobre els serveis, seguit d’incidències i peticions. D’una banda, augmenta el nombre de trucades rebudes però es redueixen el nombre de trucades fora de servei (2,22%) i perdudes (0,45%). Per tant, el 97,33% de les 6.317 trucades  han sigut ateses en horari de servei, i el 86,01% ateses en menys de 30 segons. Per altre banda, s’han gestionat 3.516 correus rebuts. No obstant això, els problemes no segueixen horaris així que s’han gestionat 77 incidències fora de l’horari de servei: 33 al novembre, 27 durant octubre i 17 en desembre. Si amplieu la imatge, podeu apreciar-ho millor als gràfics.

Destaquem una millora en l’efectivitat del CAS, sobretot, per l’augment de casos resolts i una contínua eficiència pel que fa a la resolució de problemes durant els tres mesos. El 89,29% dels 6.405 casos rebuts han sigut resolts pel CAS, i el 62,64% en menys de 30 minuts.

El CAS (Centre d’Assistència i Suport), que realitza la seva activitat en col·laboració amb els SIDs i la resta de personal de la Direcció de TIC, s’encarrega d’oferir assistència i suport en l’àmbit informàtic. Us podeu adreçar al CAS sempre que tingueu algun problema, dubte o incidència informàtica.

L’horari d’atenció als usuaris és el següent:

– De dilluns a divendres no festius: de les 8 a les 20h (excepte períodes vacacionals)