Amb la finalitat de donar suport a la creació de vídeos docents amb màxima qualitat d’enregistrament i accessible a col·lectius amb discapacitats (Necessitats Educatives Específiques) hem creat un conjunt de guies i vídeos explicatius, i recopilat uns pràctics consells de gravació.

El material presentat és útil per al professorat a l’hora de crear vídeos, afegir subtítols i per a l’alumnat en cas d’haver de retornar treballs encarregats basats en vídeo, independentment de si s’usa TEAMS (programari recomanat per al professorat) o Monosnap (programari no suportat)*.

En les següents infografies hi trobareu la informació que hem organitzat per facilitar-vos l’accés a aquest conjunt de recursos:

👉🏾   Consells d’autogravació

👉🏾   Enregistreu un vídeo curt. Compartiu-lo

 

* Descàrrega de Monosnap (eina per a diferents plataformes amb llicència gratuïta per a ús no comercial). Blog amb articles sobre Monosnap. Canal de suport extern a la UAB : Support@monosnap.com