En el marc de l’Open Education Week 2021, el dimarts 2 de març va tenir lloc la conferència “Ensenyament Obert: Reflexions i ajudes “Aprendre a nedar a l’oceà digital”, en què van participar els membres de l’Àrea de Planificació de Sistemes de la Informació de la DTIC Erika Constantino, Joaquim Campuzano i Juan Antonio Martínez.

L’acte va transcórrer al voltant de tres eixos: el projecte de MOOC de la UAB a Coursera, el curs de “Competències Digitals DIGCOMP” que preparen l’APSI i el Servei de Biblioteques per UAB a Coursera i tot un seguit de reflexions sobre l’ensenyament obert. L’organització va anar a càrrec del Servei de Biblioteques i va aplegar prop de 100 assistents.

Hem fet un vídeo-resum de la conferència completa que podreu trobar al Dipòsit Digital de Documents. I a més hem parlat amb els ponents!

SUBSCRIU-TE AL BLOG: CANALTIC.UAB.CAT I SEGUEIX-NOS AL TWITTER @TIC_UAB I A INSTAGRAM @TIC_UAB!