Com ja sabreu si heu anat seguint els nostres perfils a les xarxes socials i tal com es va informar en un missatge de correu recent, la DTIC tancarà aviat l’entorn de correu i col·laboració al núvol e-campus. De fet, des que va començar aquest curs acadèmic, tot l’alumnat ha passat a tenir una adreça nom.cognom@autonoma.cat, que correspon a l’entorn de correu Outlook i que també disposa de tot un seguit de serveis al núvol.

Així doncs, l’antic entorn de correu i col·laboració al núvol de Google (https://e-campus.uab.cat/) es tancarà definitivament el proper 30 de juny.  Mentrestant, el servei encara és totalment accessible exclusivament per a tasques de migració, tant des del campus com des de fora de la UAB. D’aquesta manera podreu dur a terme les tasques de migració i accés a la informació que hi ha emmagatzemada i fer la migració del correu i el traspàs de dades al nou entorn de correu i col·laboració correu.uab.cat.

És important que sigueu conscients que a partir de la data indicada no hi ha marxa enrere i perdreu tot allò que no hàgiu salvat.

En aquest enllaç trobareu un recurs que us servirà de suport a l’hora de baixar els documents i les dades que tingueu guardats als diferents serveis de l’entorn de Google.