Escolta l’article:

Des de Canal TIC hem elaborat una selecció de tres novetats que creiem que us poden ser d’utilitat quan feu servir aquesta plataforma.

Accés als fitxers al núvol

Accedir als vostres documents al núvol és molt més senzill gràcies a la nova subfinestra de navegació de l’aplicació, que us proporciona una visió centralitzada i un punt únic des d’on podreu gestionar i controlar els permisos i accessos als vostres arxius. Hi trobareu els apartats següents:  

  • Inici. Hi podreu veure tots els arxius als quals hàgiu accedit recentment. També hi podreu aplicar un filtre segons el tipus de fitxer (Word, Excel, PowerPoint, PDF) que vulgueu visualitzar.
  • Els meus fitxers. Tindreu accés a tots els fitxers personals guardats a OneDrive.
  • Compartit. Hi trobareu tots els fitxers que hàgiu compartit i que algú hagi compartit amb vosaltres a les aplicacions de M365.
  • Baixades. Podreu veure tots els fitxers descarregats de Teams al vostre dispositiu.

A més, a l’apartat Accés ràpid hi veureu els vostres canals específics de Teams i els fitxers del SharePoint que hi ha compartits dins de cada canal. La subfinestra inclou també un botó que permet afegir emmagatzematge al núvol d’altres proveïdors (Dropbox, Box, Egnyte, Google Drive).

Reservar temps a l’agenda 

Aquesta nova funcionalitat permet reservar temps a l’agenda per a reunions presencials o altres activitats. Tot i aparèixer en el calendari, no tenen algunes de les funcionalitats de les reunions virtuals, com pot ser el xat.  

Per programar una reunió d’aquest tipus, només heu de crear una reunió a la plataforma i desactivar el botó de Reunió en línia, com es veu a la imatge següent: 

Filtrar les paraules grolleres a les reunions 

Teams permet filtrar les paraules grolleres dels subtítols durant les reunions en directe de la plataforma. Per fer-ho, s’ha d’entrar a la configuració de Teams, a l’apartat de Subtítols i transcripcions, i activar l’opció Filtra paraules grolleres als subtítols de la reunió, com es veu a la imatge. 

Doneu-nos la vostra opinió sobre l’article i, si l’heu trobat interessant, compartiu-lo!

SUBSCRIVIU-VOS AL BLOG CANALTIC.UAB.CAT PER REBRE TOTES LES ACTUALITZACIONS I SEGUIU-NOS A TWITTER @TIC_UAB I A INSTAGRAM @TIC_UAB!