Escolteu l’article:

La plataforma d’allotjament de vídeos Microsoft Stream (Clàssic) serà substituïda per la nova versió Microsoft Stream (al SharePoint). Aquesta actualització és conseqüència de la decisió de Microsoft de proporcionar una eina que s’integri millor amb l’entorn Microsoft 365 i permetrà buscar, veure, millorar o gravar vídeos directament a Teams, OneDrive i SharePoint. 

Algunes de les noves característiques que ja estan disponibles són:

  • Les millores de la pàgina d’inici, que inclouen una vista en miniatura, nous filtres per arribar als vídeos creats per l’usuari, enregistrament de reunions, llistes de reproducció, l’opció de pujar vídeos a SharePoint i Teams, i la cerca restringida a resultats de vídeo. 

  • L’actualització de l’enregistrament de pantalla, que fa més senzill gravar la pantalla i la càmera web i fer traços alhora. També s’han inclòs més punts d’accés per a l’enregistrament de la pantalla dins les eines de Microsoft 365. A més, disposa d’opcions divertides per a la imatge de l’usuari de càmera web i un accés fàcil al teleprompter
Pantalla d’inici del nou Microsoft Stream

El tancament de la plataforma Microsoft Stream (Clàssic) es farà a partir del 31 de gener de 2024

El tancament obliga els usuaris que hi tinguin vídeos, i els vulguin mantenir a migrar-los a la nova plataforma o a copiar-los a qualsevol altre espai d’emmagatzematge que tinguin a la seva disposició (disc local, llapis de memòria, espai al núvol…). 

Podeu trobar més informació sobre els canvis i característiques de la nova plataforma a: 

Subscriviu-vos al blog  canaltic.uab.cat  per rebre totes les actualitzacions i seguiu-nos a X,  @tic_uab i a Instagram,  @tic_uab!