Espai d'informacions i difusió
de les TIC a la Comunitat UAB

Comunitat, Notícies

Canvi important a Microsoft Teams

Escolta l’article:

L’aplicació MS Teams és força utilitzada tant per fer trucades i reunions virtuals com per compartir informació amb diferents grups de persones. Fins ara, l’aplicació s’anava actualitzant periòdicament de manera automàtica i gairebé imperceptible per als usuaris, però el darrer octubre Microsoft va decidir publicar una nova versió del programa que va anomenar New Teams

Amb New Teams, Microsoft implementa canvis que principalment milloren el rendiment de l’aplicació. Aquesta nova versió s’ha refet des de zero per millorar-ne les prestacions, però la interfície i la manera d’utilitzar-la són força semblants a l’anterior, per la qual cosa als usuaris habituals no els costarà assimilar els canvis. 

Podeu provar el nou Teams quan vulgueu fent clic al botó que veureu a la part superior esquerra de Teams, tot i que, fins al 12 de febrer, encara és possible fer ús de la versió antiga . 

Feu clic al botó indicat per accedir al nou Teams.

A partir del 12 de febrer s’anirà fent automàticament l’actualització dels ordinadors que encara tinguin la versió actual. 

Distingir New Teams de la versió anterior és senzill perquè la icona, a diferència de la versió anterior, incorpora la paraula new.

Podeu trobar més informació sobre el nou Microsoft Teams a: 

Subscriviu-vos al blog  canaltic.uab.cat  per rebre totes les actualitzacions i seguiu-nos a X,  @tic_uab, i a Instagram,  @tic_uab!

  1. David Sierra Hernandez

    Gràcies, està molt bé la nova versió. L’únic que encara continúa apareixen la icona de l’antiga versió a la barra de tasques del Windows 11, encara que l’hagis eliminat el dia anterior. Confón una mica.

    • Pere Roca Trias

      Sí, és cert. A mesura que es vagi fent l’actualització general a partir del 12 de febrer esperem poder suprimir la icona antiga de la barra de tasques.

  2. Jordi Román Mejías

    Que deje de funcionar la version vieja, intuyo que implica que todos aquellos que trabajan con Linux y que usaban esa version (ya discontinuada), nos veremos obligados a migrar a la version web.

    ¿verdad?

  3. David Roca Correa

    Hola! Funcionarà amb Mac?

Respon