Escolta l’article:

La dinamització de la docència permet fer arribar de manera més efectiva els continguts a l’alumnat. Per això, cada cop és més freqüent l’ús de noves eines de dinamització en les formacions, com ara Kahoot o JazzQuiz.  La UAB posa a l’abast de la comunitat universitària Wooclap.

Wooclap és una plataforma orientada a introduir interactivitat a l’aula que permet al personal formador crear presentacions interactives i activitats amb una àmplia diversitat de formats, com ara preguntes d’opció múltiple, selecció sobre una imatge o pluja d’idees, entre d’altres. 

Com a part de la comunitat universitària, ja hi tens accés, tant des de l’aula Moodle com des de fora. Tan sols t’hi hauràs d’identificar amb el compte institucional (NIU@uab.cat). Tot i això, si a més ets responsable d’una aula al Campus Virtual, et recomanem utilitzar l’eina de forma integrada amb les aules Moodle. Podràs crear activitats des de l’aula i veure els resultats de l’activitat a l’aula mateix. Les activitats creades poden estar pensades perquè es duguin a terme tant en una sessió presencial, a l’aula física, com a una sessió virtual. Podràs decidir també qui hi pot accedir i quan. 

Si en vols saber més, la Unitat de Formació de la UAB posa al teu abast regularment la formació «Wooclap: ús de l’eina per millorar la interacció en la docència amb l’alumnat», orientada a personal formador, que pretén donar a conèixer els avantatges didàctics de Wooclap i saber-los aplicar.

Per a més informació, podeu consultar el canal de YouTube de Wooclap.

Subscriviu-vos al blog  canaltic.uab.cat  per rebre totes les actualitzacions i seguiu-nos a X,  @tic_uab, i a Instagram,  @tic_uab!