Dins el procés d’implementació d’eines digitals per a la millora de la qualitat docent que està duent a terme el Vicerectorat de Programació Acadèmica i de Qualitat, es vol impulsar l’ús de l’eina TFE (Treball de Final d’Estudis) en el seguiment i avaluació dels treballs finals d’estudis (tant a nivell de grau com a nivell de màster i postgrau).

Podeu accedir a la recent notícia “Com millorar el seguiment dels Treballs de Fi d’Estudis”  on expliquem breument el que permet fer l’eina per a dur a terme el seguiment dels treballs.

El proper dia 22 de juny a les 12 hores, a la Sala d’Actes del Rectorat, farem una sessió informativa per poder presentar-vos la planificació del desplegament d’aquesta eina, així com el seu funcionament (amb una breu demostració de la senzillesa del seu ús).

ACTIVITAT DATA HORA LLOC
Sessió informativa 22/6 12.00-13.30 Sala d’Actes del Rectorat

Aquesta sessió està adreçada als vicedegans de Qualitat, als coordinadors de TFG i TFM, al gestor acadèmic i al gestor de qualitat del Centre perquè seran els principals usuaris de l’eina.

Després de la sessió cada centre podrà valorar si està interessat en utilitzar l’eina per al nou curs 2018-2019, i això ens permetrà planificar el seu desplegament de forma acurada durant el setembre (amb una formació presencial als diferents rols).

Finalment teniu disponible un breu qüestionari dirigit als responsables dels TFG i TFM del Centre, que poden respondre conjunta o individualment. Us preguem que l’ompliu abans del 14 de juny. Amb les vostres respostes podrem obtenir dades sobre com feu actualment el seguiment/avaluació dels vostres treballs i així preparar per a la reunió dos o tres  exemples d’ús de l’eina pels casos més habituals.

Us esperem a la sessió de presentació  !