El Campus Virtual és una de les eines d’ús diari més utilitzades per l’alumnat i professorat de la UAB. Des de fa uns anys el Campus Virtual està basat en Moodle, un programari lliure que dóna suport a la plataforma digital d’ús docent.

Actualment, Moodle ha desenvolupat una app amb molts avantatges i et permet accedir al Campus Virtual de forma complementària a la web.

Què hi guanyes instal·lant-te Moodle Mobile?

  • El més interessant de tot és que et permet treballar sense connexió amb total normalitat. Un cop es recuperi la connexió es sincronitzarà tot automàticament.
  • Et permet consultar tots els continguts i fòrums de les teves assignatures actives i descarregar els arxius sense problemes al teu dispositiu. Així sempre que estiguis sense connexió podràs treballar igualment amb els teus documents.
  • Un cop introduïda l’URL d’accés (https://e-aules.uab.cat/2021-22) al Moodle de la UAB, et connectes amb el teu NIU i contrasenya i ja et quedarà registrat.
  • Gràcies al sistema de notificacions, no et perdràs cap dels nous esdeveniments i actualitzacions del calendari.
  • Un ús i una visualització més intuïtiva.

L’app ja es pot descarregar gratuïtament des de Google Play per a dispositius Android i a l’App Store per a dispositius iOS.

Per conèixer més sobre l’app podeu consultar la guia amb el procés d’instal·lació.