El Personal de la Universitat disposa d’un conjunt d’eines i serveis d’ús freqüent que li permeten desenvolupar les seves tasques de docència, recerca o portar a terme els processos de gestió i administració corporativa (campus virtual, aplicacions de recerca o gestió econòmica/acadèmica) de manera eficaç, però alhora en disposa d’uns altres menys coneguts que li poden  facilitar la seva activitat professional en el quefer diari.

Si us identifiqueu en alguna de les següents situacions, poseu-vos aquests serveis  ben aprop ja que tard o d’hora els necessitareu!

Vull estar informat de les qüestions laborals, convocatòries, informació i comunicacions internes que poden ser del meu interès
👉🏾   Intranet UAB

La intranet concebuda com un element clau per a la comunicació interna de la Universitat és on hi trobareu la informació sobre les principals qüestions laborals, nombroses eines per ajudar-vos en el vostre dia a dia, les convocatòries i els acords dels òrgans de govern i les informacions relacionades amb l’àmbit acadèmic i l’àmbit de la recerca.

Arribo a la universitat i no se’m connecta automàticament el mòbil a la xarxa wifi
👉🏾   Xarxa wifi

La xarxa wifi Eduroam, disponible a la Universitat i a un gran nombre de centres educatius, de recerca i institucions d’àmbit europeu, us permetrà configurar-la un cop i connectar-vos-hi automàticament quan en tingueu una a prop, amb un nivell de seguretat superior a una WiFi UAB oberta.

M’agradaria aprofitar millor el meu temps, saber a priori quins assumptes em consultaran o quines peticions rebré en les tutories de l’alumnat
👉🏾   Cita Prèvia

Els avantatges d’un sistema de cita prèvia us permet oferir una atenció personalitzada sense cues d’espera, mantenir una agenda de visites, planificar-vos les tasques i preparar-vos les consultes que us puguin fer, és a dir, dedicar menys temps i treure’n més profit.

Necessito recuperar la meva contrasenya i posar-ne una de nova
👉🏾   Canvi i recuperació de contrasenya

El servei de canvi i recuperació de contrasenya us agilita aquest tràmit en línia, de manera segura i guiada, alhora podreu establir un correu-e particular (un diferent del de la UAB) com a alternativa eficaç per a la recuperació.

Estic lluny de la universitat, em cal consultar un article d’una revista científica i recuperar un document que tinc a la xarxa  per acabar una presentació

Per treballar des de fora de la Universitat, el servei ARE us permet accedir als recursos electrònics subscrits (revistes científiques) i el servei  XPV accedir a determinades eines de la xarxa UAB com si fóssiu allí. Aquests serveis són necessàries, ja que per motius de seguretat o de limitació d’accés  l’accés a determinats recursos no estan permesos a les connexions exteriors.

M’agradaria que tots els investigadors puguem treballar amb el document del projecte alhora
👉🏾 Microsoft Office 365 online

Amb les eines col·laboratives del programari Microsoft Office 365 online podreu treballar tots els membres del vostre grup de recerca alhora en els mateixos documents,  inclou Word, Excel, PowerPoint, OneNote o Teams, entre moltes altres.