Comunicat del Comissionat per a les TIC del 25/05/2022

En el marc del procés de millora de la xarxa informàtica de la Universitat, el proper dijous dia 26 de maig entre les 7.30 i les 8 h del matí es farà un canvi en l’accés wifi que farà que es substitueixi la xarxa «UAB-Provisional» per la xarxa «UAB». Si feu servir la xarxa «UAB-Provisional», el dijous a partir de les 8 h veureu que ja no està disponible, però en el seu lloc podreu connectar a la xarxa «UAB» amb les mateixes prestacions.

Els que feu servir la xarxa «eduroam» no cal que feu res. Els que encara no la feu servir, podeu configurar els vostres equips des d’ara fins al dimecres 25 seguint les instruccions que hi ha a https://www.uab.cat/web/serveis-dtic/wifi-1345826750494.html?detid=1345839193056. Si ho feu, la intervenció del dijous no us afectarà.

SUBSCRIU-TE AL BLOG: CANALTIC.UAB.CAT PER REBRE TOTES LES ACTUALITZACIONS I SEGUEIX-NOS AL TWITTER @TIC_UAB I A INSTAGRAM @TIC_UAB !