El Servei de Biblioteques de la UAB ha afegit una eina més per facilitar i agilitzar  la consulta del contingut subscrit. El seu nom és Library Access i el que fa és que, mitjaçant la instal·lació d’una extensió de navegador (disponible per a Chrome, Edge, Firefox, Opera, Safari i iOS), detecta de manera automàtica si la pàgina web o el document que estem consultant està inclosa al catàleg de serveis subscrits per les biblioteques. A través d’aquest enllaç podreu descarregar-vos l’extensió per al navegador que desitgeu.

D’aquesta manera, no haureu d’autenticar-vos de manera manual a tots i cadascun dels serveis subscrits, sinó que gràcies a l’extensió Library Access, tot aquest procés s’automatitza i avisa l’usuari a través d’una finestra emergent (pop-up) que el recurs consultat està disponible per ser membre de la UAB.

El servei s’adreça a tota la Comunitat UAB. Podeu consultar més detalls en aquesta notícia de la web del Servei de Biblioteques.

Juntament amb el llaçament d’aquesta nova eina, s’ha introduit un canvi en la manera com s’accedeix al servei ARE. Si abans tan sols era necessari autenticar-se des de fora del Campus per fer-lo servir, ara passa a requerir autenticació des de qualsevol indret, inclòs el Campus.

SUBSCRIU-TE AL BLOG: CANALTIC.UAB.CAT PER REBRE TOTES LES ACTUALITZACIONS I SEGUEIX-NOS AL TWITTER @TIC_UAB I A INSTAGRAM @TIC_UAB !