Des de Canal TIC, ens hem volgut afegir en la posada en marxa del nou programa de teletreball de la Universitat, sorgit després de la pandèmia, període en el qual una gran majoria del personal s’ha habituat al treball en línia i a les eines digitals per fer-lo possible. 

Aquest programa ha augmentat la necessitat d’estar al dia dels canvis i les novetats que s’incorporen en els diferents recursos i que permeten treballar en línia de manera més eficient i segura. Per exemple, abans les reunions o la formació solien ser presencials, mentre que actualment es fan molts cops virtualment, per videoconferència o en seminaris web, a través d’eines com el Teams. 

Per tal d’assolir el coneixement necessari per treballar d’aquesta nova manera, es requereix una formació i un reciclatge continuat en les formes i eines de treball que s’utilitzen. 

Per això, volem recordar-vos que Canal TIC és una publicació divulgativa i un recurs formatiu; amb continguts útils que trobareu en els articles publicats al blog, o al vostre correu si us hi heu subscrit (l’opció de subscripció està disponible a la part superior dreta del blog). Per exemple, hi podeu trobar tots els articles sobre la plataforma Teams a la Universitat que es van publicant, entre els quals el del darrer mes de març, titulat Novetats de Teams el març de 2023. 

Canal TIC ha participat en alguns dels continguts del curs que ha preparat la Unitat de Formació per al programa de teletreball, amb articles del blog com un recurs per ampliar coneixements en dos dels mòduls que componen la formació: «Eines bàsiques per teletreballar» i «Ciberseguretat: ús responsable i segur de les dades».

A més, la Unitat de Formació ofereix cursos per aprofundir en les eines TIC i els entorns digitals de col·laboració, que programa i publica periòdicament en l’oferta formativa per a tot el PAS. En concret els cursos següents:  

  • «Gestió dels Fitxers amb Microsoft 365 OneDrive»
  • «Gestió dels Fitxers amb Microsoft 365»
  • «Bones Pràctiques a la Gestió d’Equips amb Teams»
  • «Bones Pràctiques a la Gestió d’Equips amb Teams. Part II: Funcionalitats de Col·laboració» 

 

Doneu-nos la vostra opinió sobre l’article i, si l’heu trobat interessant, compartiu-lo! Si hi feu un comentari podeu guanyar una de les memòries USB que sortejarem.

SUBSCRIVIU-VOS AL BLOG CANALTIC.UAB.CAT PER REBRE TOTES LES ACTUALITZACIONS I SEGUIU-NOS A TWITTER @TIC_UAB I A INSTAGRAM @TIC_UAB!