Avís de la DTIC del 29/10/21

TANCAMENT DE L’ENTORN MICROSOFT OFFICE 365

El proper dia 2 de novembre a les 10.30h es procedirà a tancar l’entorn Microsoft (correu, Teams, etc.) i no estarà operatiu fins al matí del dia 3.

Recordeu què:

  • Podreu treballar amb normalitat amb el correu electrònic i amb el Teams, si encara teniu la sessió oberta, fins les 10.30h. del dia 2 de novembre.
  • No es perdrà cap dada ni missatge de correu durant el procediment de canvi d’entorn.

INFORMACIÓ RELLEVANT SOBRE LES PARAULES DE PAS

Recordeu que només s’ha canviat la paraula de pas de l’entorn Microsoft al núvol. Això significa que per accedir a l’ordinador personal UAB, on es demana el vostre NIU i paraula de pas (vinculada als sistemes informàtics de la UAB) encara teniu activa la paraula de pas antiga. Aquesta situació de convivència de dues paraules de pas es mantindrà mentre no es faci la reinstal·lació del vostre ordinador.

  • Accés a l’ordinador: paraula de pas antiga. Si s’introdueix 3 vegades la paraula de pas incorrecte -nova- el sistema bloquejarà l’accés a l’ordinador.
  • Accés a l’entorn Microsoft, (Outlook, Teams, etc.), a partir del dia 3 de novembre: paraula de pas nova.

La nova paraula de pas s’utilitzarà també quan s’hagi d’accedir als diferents sistemes i aplicacions corporatives a mesura que aquests es vagin recuperant.

Si ets responsable d’un o més comptes NO personals, hauràs de canviar també les paraules de pas de cadascuna d’aquestes adreces una vegada hagis canviat la contrasenya del teu NIU personal. En aquesta infografia s’explica com fer-ho.

SUBSCRIU-TE AL BLOG: CANALTIC.UAB.CAT PER REBRE TOTES LES ACTUALITZACIONS I SEGUEIX-NOS AL TWITTER @TIC_UAB I A INSTAGRAM @TIC_UAB !