Les tasques de recuperació dels sistemes informàtics de la UAB van avançant i diversos serveis i aplicacions tornaran a estar disponibles els propers dies.

A partir d’avui:

  • Nucli de funcionament del Datawarehouse: és el primer pas per començar a actualitzar les dades corporatives des de l’11 d’octubre fins avui. En el termini d’una setmana es preveu que estigui disponible el servei DataDash a la Intranet.
  • Streaming de vídeo (Pumukit): s’obre la consulta de tot el catàleg videogràfic. Per exemple, es poden consultar els vídeos de Polimèdia i els del portal corporatiu.
  • RedTrust, sistema de gestió de la signatura digital: se n’ha millorat la seguretat i a partir d’ara funciona amb la infraestructura del CSUC (UNIFICAT). Caldrà un acompanyament dels usuaris que fan servir aquesta eina perquè s’haurà de reinstal·lar el programari client.

A partir de demà, dia 3 de febrer:

  • Portafirmes digital.
  • APS-BADUS i Directori: estarà accessible al llarg de la setmana del 7 de febrer, només des del campus. En dues setmanes s’hi podrà accedir a través d’internet.
  • Nebula: el dia 4 de febrer es tornarà a obrir, amb caràcter temporal, aquest servei d’emmagatzematge (https://nebula.uab.cat/). Per garantir la seguretat en l’accés s’ha habilitat només per mitjà de la XPV, també dins del campus, i sempre amb el navegador web.

Aquest servei romandrà obert fins el 30 d’abril, atès que s’ha de tancar de manera definitiva per exigències de seguretat. Durant aquest període d’obertura, les persones que tinguin dades emmagatzemades les han de traspassar a la solució corporativa d’espai al núvol (OneDrive i Teams), seguint les instruccions de la infografia Migració de dades de Nebula i les recomanacions de còpia de dades.

  • Blogs i Drupal: s’obriran dilluns, 7 de febrer.

L’accés a les aplicacions corporatives amb les noves exigències de seguretat (doble factor d’autenticació) ja està obert per a les persones usuàries amb NIU que no inclouen correu corporatiu, com ara professors visitants de màsters propis. La seva identitat digital ja els permet accedir, per exemple, al Campus Virtual.

SUBSCRIU-TE AL BLOG: CANALTIC.UAB.CAT PER REBRE TOTES LES ACTUALITZACIONS I SEGUEIX-NOS AL TWITTER @TIC_UAB I A INSTAGRAM @TIC_UAB !