Avís de la DTIC del 23/02/2022

En relació amb la recuperació de les carpetes compartides, que s’ha posat en marxa durant aquesta setmana, ens plau donar-vos la informació següent:

  • Les carpetes compartides que tots els usuaris de Windows tenien a les seves unitats de xarxa estaran disponibles a https://uab.sharepoint.com/sites/UABShares/.
    En aquesta adreça, cada persona podrà veure totes les carpetes a les quals tenia accés a través de les seves unitats de disc. Les carpetes que contenien dades que, per problemes tècnics, no es podien publicar s’han hagut de lliurar de manera individualitzada durant les darreres setmanes.
    Es recomana no fer una còpia de tot el contingut de la carpeta, sinó que cadascú només faci la migració a Teams d’aquelles dades que consideri necessàries per a la seva feina habitual.
  • El contingut de les carpetes personals (antiga unitat M:) anirà apareixent al OneDrive  de cada persona al llarg d’aquesta setmana. El nom de la carpeta serà _2021-10-09_unitatM i només apareixerà a les persones que tenien fitxers en aquesta unitat.
  • Pel que fa a les carpetes “personals” associades a NIU no personals, la carpeta amb les dades apareixerà al OneDrive de la persona responsable del compte no personal amb el nom _2021-10-09-NiuCompteNoPersonal_unitatM.

Aquestes carpetes ubicades a l’enllaç https://uab.sharepoint.com/sites/UABShares/ només estaran disponibles fins al final de 2022.

Podeu trobar tota la informació de com traspassar les vostres dades a Teams en aquesta Infografia, així com a la guia que hi ha al web de UABShares.

SUBSCRIU-TE AL BLOG: CANALTIC.UAB.CAT PER REBRE TOTES LES ACTUALITZACIONS I SEGUEIX-NOS AL TWITTER @TIC_UAB I A INSTAGRAM @TIC_UAB !