Avís de la DTIC del 25/03/2022

La recuperació dels sistemes informàtics de la UAB segueix avançant. Els següents serveis corporatius i aplicacions s’han posat en funcionament aquesta setmana:

  • S’està posant en marxa, de manera progressiva, la xarxa wifi Eduroam a tot el campus. Mentre es porti a terme l’activació del servei es poden produir talls puntuals a la xarxa wifi UAB-provisional.
  • Les persones usuàries caldrà que tornin a configurar la seva connexió a Eduroam. Es pot accedir a les instruccions de com fer-ho, amb els diferents dispositius, consultant la pàgina de preguntes freqüents.
  • Es duran a terme tasques de manteniment automàtic a tots els ordinadors personals per garantir que la configuració del sistema operatiu i el programari ofimàtic estigui en català, en compliment de l’acord de la Comissió de Política Lingüística de la UAB (22.10.2021).
  • S’ha recuperat la funcionalitat que permet la votació en els tribunals de les tesis doctorals.
  • El dilluns 28 estarà normalitzat l’accés a la fitxa del professorat per poder fer consultes i elaborar la planificació docent.
  • Fins avui, s’han renovat i reinstal·lat 2612 ordinadors personals. És molt important reinstal·lar tot el maquinari personal atès que els ordinadors no actualitzats tenen un nivell de seguretat molt baix i representen un perill real. Sabem que els membres del PDI estan en un moment complex de docència i és difícil trobar el moment per fer l’actualització, però cal que tinguin en compte que un PC sense actualitzar té un nivell de seguretat molt baix. En aquest sentit, els encoratgem que demanin cita per tal d’actualitzar els seus ordinadors personals.

El detall dels avenços de la recuperació dels serveis està a la vostra disposició al web https://www.uab.cat/dtic/.

SUBSCRIU-TE AL BLOG: CANALTIC.UAB.CAT PER REBRE TOTES LES ACTUALITZACIONS I SEGUEIX-NOS AL TWITTER @TIC_UAB I A INSTAGRAM @TIC_UAB !